top of page

Referensbilder

Nedan finns referensbilder till både större och mindre projekt vi gjort. Klicka på pilarna för att bläddra bland fler bilder, eller klicka på bilderna för att komma till objekten.

tomtebo.jpeg

Tomtebogatan

Homestyling

I detta fantastiska objekt utgick vi från en del av kundens befintliga möbler, bytte ut några större möbler, samt tillförde textilier och dekorationer. I denna fina lägenhet satte vi även upp gardiner för att ytterligare framhäva den väl tilltagna takhöjden. 

Alicia Edelman Fastighetsmäkleri

Inredningsprojekt

Vi fick den stora äran att planera, färgsätta och inreda Alicia Edelmans fantastiska lokaler på Upplandsgatan i Stockholm.
Här gjorde vi allt från grunden, och resultatet blev ett otroligt trivsamt kontor med öppna ytor, kontorsplatser, sociala ytor och mötesrum. 

6M4A7277.jpg

Västmannagatan

Homestyling

Denna fantastiska takvåning har vi inrett från att den varit helt tom till fullt möblerad. Detta fantastiska objekt lät oss arbeta med attribut som stora fönster, en gedigen takhöjd och lyxiga materialval. Här fokuserade vi på att bibehålla den luftiga känslan och samtidigt balansera med ett ombonat intryck med hjälp av textilier och olika träslag.  

CAIA cosmetics

Inredningsprojekt

Här fick vi planera, färgsätta och inreda CAIA cosmetics vackra sekelskifteslokal i Stockholm.
Här fokuserade vi på att verkligen framhäva företagets själ och grafiska profil. Vi skapade öppna sociala ytor, kontorsplatser, mötesrum och ytor för att visa upp produkterna. 

torbj.jpeg

Torbjörn Klockares gata

Homestyling

I denna fantastiskt charmiga bostad utgick vi från en del av kundens större möbler såsom soffa och sängar, och bytte ut matbord och stolar mot nättare och neutrala sådana. Vi fokuserade på att framhäva de speciella vinklarna i bostaden och utnyttjade ljusinsläppet. I denna bostad satte vi upp gardinstänger för att skapa en ombonad känsla. 

Torsplan

Homestyling

I ett av Norra tornen i Vasastan inredde vi denna otroligt fina lägenhet med sagolik utsikt över Stockholm. Från att vara helt tom till fullt möblerad med våra möbler och dekorationer. Här ville vi förstås framhäva de fantastiska fönstren och ge fokus åt balkongen. Vem vill inte flytta in här?!

Rindögatan

Homestyling

I denna charmiga funkislägenhet på gärdet bytte vi ut en del möbler mot mindre för att skapa rymd och ge ett mer luftigt intryck. Här fokuserade vi på att få bostaden att kännas större, genom att exempelvis använda ljusa textilier och byta ut kundens mörkgrå gardiner mot vita. 

STYLEDBYDAHL

bottom of page